<

13 Mei: Duo ELS BOONEN en FUNS DOUMA

Zielsverwanten in de muziek, zo kun je Els Boonen en Funs Douma gerust noemen. 
In 2002 vonden ze elkaar op basis van een gedeelde passie voor het zingen. Eerst in een band en vanaf 2011 vormen ze een duo dat elkaar aanvullend versterkt in een gevarieerd repertoire van eigen nummers en origineel bewerkte luistermuziek.
Zo zingen zij o.a. nummers van Ed Sheeran, Bonnie Raitt, The Beatles, Sting, Lowell George….
De gelegenheid bepaalt welke keuze zij maken uit hun uitgebreide repertoire
Maar waar zij ook optreden- in huiskamerconcerten, bij openingen van exposities, op feestelijke of stemmige bijeenkomsten- zij zingen altijd vanuit hun hart. Altijd gericht op een directe en uitnodigende communicatie met hun publiek.
Dat geeft de luisteraar de gelegenheid om zich betrokken en verwend te voelen. Bekende nummers zorgen voor het feest van de herkenning en minder bekende songs voor momenten van verrassing.
Met basgitaar, gitaar en dwarsfluit begeleiden Funs en Els hun akoestische zang.
Datum: zondagmiddag 13 mei / Locatie: Kapel Stokershorst, Stokershorst 1, Nederweert-eind / Aanvang 15.00 uur / Entree € 10 (incl. consumptie).
A.u.b. reserveren: denieuwewereld@stokershorst.nl
 


27 Mei: POËZIE @ STOKERSHORST

Op 27 mei a.s. zullen Jan Hermans - voormalig psychiater te Roermond - en Liesbeth Schroen – natuurgeneeskundige en  inspirator van De Vlindertuin Centrum voor helende kunsten - een interactieve middag verzorgen op het thema Nieuw leven.
Jan Hermans schreef de afgelopen jaren twee boeken (Hoop op Herstel - Terugkeer van de Ziel in de psychiatrie (2016) en  Leven in overvloed- Verhalen in dichtvorm (2017)).
Hij zal zijn eigen gedichten voordragen en zal daarbij begeleid worden door Liesbeth Schroen op de harp. Ook Liesbeth zal het publiek kennis laten maken met haar werk, wat bestaat uit klankbeelden: combinaties van klank, woorden en beelden.
Tijdens deze middag zullen de bezoekers uitgenodigd worden mee te filosoferen over het aangeboden werk en hoe dit hun eigen leven aanraakt.

Datum: zondagmiddag 27 mei / Locatie: Kapel Stokershorst, Stokershorst 1, Nederweert-eind / Aanvang 15.00 uur / Entree Vrije bijdrage.
A.u.b. reserveren: denieuwewereld@stokershorst.nl: denieuwewereld@stokershorst.nl
9 Juni en 7 juli:  STILTEDAGEN FOCUS LIFESTYLE

Zaterdag 9 juni  en zaterdag 7 juli a.s. zijn er nog een paar plaatsen vrij voor de stiltedag die gegeven wordt door Gerrie Kirkels van FOCUSLifestyle.
Heb je behoefte om op korte termijn een dag in stilte met jezelf en de omgeving
Door te brengen en naar binnen te keren, geef je dan nog gauw op!!

Elke stiltedag heeft een eigen thema.
9 juni :Evenwicht en balans.
7 juli: Kies je voor succes?
Je wordt uitgenodigd om te kijken naar wat dat thema voor jouw persoonlijk leven kan betekenen. Maar je hoeft er niet over te praten! De dag is in stilte, zodat je je kunt concentreren op jezelf. Door yoga, meditatie, een heerlijke wandeling en momenten voor jezelf kom je helemaal tot rust en kun je je weer opladen om aan het einde van de dag lekker ontspannen en vol energie weer naar huis te gaan.
 
De thema’s van de dagen vormen een geheel, maar je bent niet verplicht om alle  dagen te volgen.
 
De dagen worden geleid door Gerrie Kirkels, geregistreerd Dru Meditatiedocent.
Doe je mee? Stuur dan een mail naar info@focuslifestyle.nl
Voor meer informatie over FOCUS Lifestyle en Gerrie Kirkels:www.focuslifestyle.nl 

 

© Stokershorst 2017.
Top