<

Vaste meditatie momenten op woensdagavond in de kapel.

Iedere woensdagavond van 20.30 tot 21.00 uur wordt er in de kapel van Stokershorst een half uur in stilte gemediteerd.
Deze avond is open voor iedereen die aan wil sluiten.
29 september, 6 en 27 oktober: REIS DOOR DE AURA EN CHAKRA'S
De cursus 'Reis door de Aura en Chakra's gaat helaas niet door wegens gebrek aan belangstelling.
Voor verdere informatie: email: info@bewustwordenjr.nl Ria Sweelssen, tel. 0413-473793 website: www.bewustwordenjr.nl
 

13 oktober: LEZING / WORKSHOP DOOR OLOF SMIT

Kantelaar van spirituele blokkades en kenner van de natuurlijke geneeswijzen uit het regenwoud.

In de regenwouden van het Amazone gebied heeft Olof Smit 12 jaar bij Afrikaanse bosnegers gewoond die diep in het oerwoud, ver van de bewoonde wereld leven. Daar leerde hij van een medicijnvrouw de rijkdom van de planten,- kruiden en bomenwereld. Hij leerde hoe in het regenwoud alle ingrediënten voor medicijnen tegen fysieke, mentale, emotionele en psychische ziekten groeien en hij leerde hoe ze gebruikt moeten worden.

Ook leerde hij spreken met zijn ziel. 
In de Westerse wereld zijn de mensen ver van hun ziel vandaan geraakt, waardoor het voor veel mensen moeilijk is om te durven leven vanuit hun passies, vanuit hun ziel.
Olof laat in zijn workshops zien hoe je weer kunt leren spreken met je ziel, en ook hoe je met zielen van andere mensen kunt communiceren.


SPIRITUELE BLOKKADES
Daarnaast leerde hij vervloekingen, die ook spirituele blokkades worden genoemd, terugkantelen. Ook in de Westerse wereld komen deze voor. Wij kennen ze in de vorm van banvloeken. Iedereen krijgt met zijn geboorte een beschermer mee. Rond de 18e eeuw werd door de kerken over mensen van een verschillend geloof die een relatie met elkaar aangingen, een banvloek uitgesproken. Het resultaat hiervan was, dat de beschermer hierdoor gekanteld werd, waardoor deze ellende juist ging doorlaten i.p.v. tegenhouden. Bovendien gaat de beschermer vervolgens aanvallen op de zwakke plekken van de vervloekte, waardoor allerlei klachten ontstaan. Kinderen, geboren uit zo’n relatie, hadden in feite door het uitspreken van de banvloek, geen recht van bestaan. Ze mochten wel overleven, maar niet gelukkig worden.

OUDE ZIELEN
Oude zielen zijn zielen die veel levenservaring uit andere levens hebben opgedaan en terugkomen op aarde. In elke familie komen ze voor, maar ze slaan altijd één generatie over. Oude zielen nemen alle familieblokkades van andere familieleden over en zullen vroeg of laat proberen wegen te zoeken om de spirituele blokkades op te heffen. Oude zielen zijn meestal mensen die zich richten op het geluk en de zorg voor anderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij veel klachten krijgen, zoals: 50% energieverlies, zich wel kunnen inspannen, maar nooit echt kunnen ontspannen, slecht en onrustig slapen en moe wakker worden, altijd heen en weer geworpen worden tussen gevoel en verstand, tussen overleven en leven, problemen in alle vormen van relaties en met werk, moeilijk of geen keuzes kunnen maken, niet beschermd zijn voor energieën van buitenaf, nooit lang gelukkig mogen zijn, oververmoeidheid, moedeloosheid, depressie en depersonalisatie, het niet kunnen vinden van de blokkade en het dan aan zichzelf wijten. 
In de Westerse wereld is een tekort aan kennis hierover en Olof is gevraagd om deze kennis van het opheffen van spirituele blokkades, naar het Westen te brengen, evenals de kennis over de geneeswijzen uit het regenwoud.

Tijdens de workshop ontstaat helderheid en deze workshop helpt iedereen die ervoor open staat om contact te leren maken met zijn of haar ziel.
Waarom vluchten wilde dieren ruim op tijd weg voor een natuurramp en wij mensen niet? Laat het je uitleggen. Goed contact met je ziel voorkomt veel ellende, ongelukken, en lichamelijke ongemakken.
De workshop bestaat uit een down-to-earth kennisoverdracht en wordt gegeven door een volbloed pragmaticus, Olof Smit. Kort, to-the-point, helder, bruikbaar, duidelijk en vooral… raak. No nonsens dus, maar met mooie en bloemrijke voorbeelden, want er mag gelachen worden! Graag zelfs, want we hebben het over de ziel, een HARTELIJKE aangelegenheid.
Olof maakt contact met je ziel en kan je haarfijn vertellen wat er in je rondgaat, wat er gaande is in je leven of in je lichaam en wat bij je past op dit moment.
Hij heeft de gave om gedachten te horen en je ziel te raadplegen. Het perfecte medium dus, er komt geen gezweef aan te pas. De feedback die je van hem hoort is 100% op maat, dus op jou van toepassing en op niemand anders.
Het helpt je helemaal naar je kern, jezelf, te komen. Hij geeft je wat je Nu horen moet.

WANNEER: 13 oktober 2018, van 10.00-17.00 uur

WAAR: In de kapel van Stokershorst, de nieuwe wereld,
Stokershorst 1, 6034 RG Nederweert-eind

KOSTEN: € 90,- incl. koffie, thee, water, fruit en soep. Eventueel zelf lunchpakket meenemen.

INFO & AANMELDEN: denieuwewereld@stokershorst.nl
Verdere informatie over Olof Smit op www.earthfather.eu

© Stokershorst 2018.
Top