WAT DOEN WIJ?

We willen mensen (individueel en in groepen) ontvangen die innerlijke rust zoeken. Daarnaast faciliteren we ruimtes waar ondernemers therapieën kunnen aanbieden binnen het domein. Zowel in groepen als individueel. We beschikken over een sfeervolle kapel en een mooie meditatie/groepsruimte. Buiten staat een tipi en een zweethut en er is de mogelijkheid om op het terrein te kamperen voor wie deelneemt aan een programma. Er is een groot terras, prachtige fiets- en wandelmogelijkheden en een uitdagend bos op het terrein. In de prijs van een overnachting zitten naast drie biologisch/vegetarische maaltijden dagelijkse yoga en meditatie momenten inbegrepen. Naast het vaste aanbod van yoga en meditatie bieden wij een diversiteit aan activiteiten aan:

TERRAS/ONTMOETINGSPLEK

Fietsers en wandelaars kunnen gebruik maken van ons terras dat van april tot november elke dag vanaf 10 uur open is. Ons concept is: neem wat je graag wilt gebruiken en stop een bijdrage in de waterketel. Wij zorgen voor koffie, thee, gebak en drankjes. De gasten bedienen zichzelf. Veel mensen uit de omgeving hebben de weg naar Stokershorst inmiddels gevonden en genieten van het grote grasveld, de vijver met de fontein, de overdekte vuurplaats, de spellen buiten, de bijbeltuin, de kapel en de tipi op het eilandje. In de toekomst willen we dit ook in de winter mogelijk maken.

MUZIEK EN CULTUUR 

Deze activiteiten kunnen variëren van een intiem concert in de kapel tot een groot evenement op het buitenterrein.

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

Zowel georganiseerd door mensen/therapeuten van buitenaf, zoals stilte dagen en trainingen, maar ook door de bewoners van Stokershorst zelf, zoals yoga, creatieve therapie, activiteiten.

ZINSPIRATIE OP ZONDAGMORGEN

Iedere zondagmorgen is er van 11.00 tot 12.30 in de kapel of de meditatieruimte een inspirerende bijeenkomst rondom bewustzijn en zingeving. Zowel voor volwassenen als kinderen.

OUDER EN KIND WEKEN

Tijdens de school- en zomervakanties zullen er aparte weken zijn voor ouders en kinderen.

INDIVIDUEEL VERBLIJF

We ontvangen gasten die voor korte of langere tijd bij ons willen verblijven. Dan kan zijn omdat je tot rust wilt komen na een burn-out of ziekte of tijd wilt nemen voor jezelf, maar ook als je deelneemt aan een retraite of cursus die hier gegeven wordt. Je slaapt op een mooie een of tweepersoonskamer met een eigen douche en toilet. De kamers liggen in de sfeervolle gang die naar de kapel leidt. De maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. Gasten kunnen 's morgens en 's avonds deelnemen aan de yoga en de meditatie. Dit is in de prijs inbegrepen.
Op dit moment is de prijs per persoon per nacht is € 75,- voor een eenpersoonskamer en € 55,- voor een bed op een meerpersoonskamer. Dit is inclusief linnengoed, maaltijden, koffie, thee en de yoga en meditatie. Je kunt je aanmelden via de contactpagina.

GROEPSACOMMODATIE

Voor groepen hebben we op de eerste etage een aantal ruime twee en vierpersoonskamers, allen met eigen douche en toilet. We kunnen daar 30 mensen herbergen. Op de begane grond is er een grote eetzaal met zithoek waar gebruik van kan worden gemaakt. Er zijn verschillende ruimtes te huur per dag of dagdeel. Dus neem contact met ons op als je hier met een groep voor een of meerdere dagen wilt verblijven voor een zingevingsactiviteit.

De huur voor de kapel en de meditatieruimte bedraagt € 100,- voor een halve dag en € 150,- voor een hele dag. De huur voor de grote serre bedraagt € 110,- voor een halve dag en € 175,- voor een hele dag. Koffie en thee is inbegrepen.

Voor een extra lunch of diner wordt € 15,- per persoon in rekening gebracht. 

 

 


 

 


 

© Stokershorst 2018.
Top